neděle 13. července 2014

Asociálky

Psaní prvních článků jsem nikdy neměla moc v lásce, zároveň to ale bylo pro mě vzrušující, protože můžu začít s něčím od znova. A tím ‚něčím‘ teď myslím tento nový blog. 

Asociálky? Proč sakra Asociálky?!???
Já se teď budu snažit všechno vysvětlit, abyste tenhle celý blog pochopili…
Pro začátek vám řeknu, že jsme tu dvě adminky. Áďa a Áňa. Ano, už tohle je trochu komické. A až přijdete na kloub, o čem bude (pravděpodobně; protože se nikdy neodhadne kam bude blog směřovat :D) tento celý blog, tak zjistíte, že je celý komický. A to je i záměr. Až se o nás dozvíte ty správné informace, které vám podáme, a pochopíte nás, tak se do našeho blogu zamilujete tak se vám náš blog třeba zalíbí. Neříkám, že se bude líbit každýmu. Někdo dá oči v sloup a raději odsud uteče. Jenže takhle to je s náma i v reálném životě. Někteří na nás jen nechápavě civí (nebo někteří raději ani to ne, a straní se nás úplně :D) a někteří náš humor pochopí, pochopí jak to myslíme, a smějeme se společně. To je pak ta malá skupinka našich dobrých přátel. A o tom jsou ty Asociálky. Jsme dvě asociálky, které jsou vlastně úplně normální a běžné holky, jenže zároveň jsme asi nenormální. A asi díky tomu se z nás staly kamarádky. A to vše jen díky velké náhodě. Dvě holky, které v září 2013 nastupovaly na stejný internát v hlavním městě a které náhodou daly ještě se dvěma dalšíma na stejný pokoj.
Ano, začalo to nevinně, a kdyby mi tohle někdo řekl v září, neuvěřila bych mu. Ale to jsme už zase trochu jinde… :)

Tak už jste pochopili ten zvláštní název, tu pointu? Pro začátek aspoň trochu :) Budeme mít ještě spoostu času na to, abychom vám ten význam vysvětlily :D

Víte, je to tak komické jak si jsme podobné, ale současně rozdílné. Ale přece vám nevyzradím všechno hned v prvním článku! To se musí postupně :) V příštích článkách se ještě ve zkratce představí každá z nás a pak uvidíme! Pak přijdou na řadu záživné/nezáživné (kdo ví?) články s našimi historkami, denní zápisky, krátké anekdoty a opravdu nevím, co dalšího… :D

Tak já doufám, že jsme vás aspoň trochu navnadily a blog vás zaujal. My se budeme opravdu moc snažit, abychom vás nezklamaly! Pro tuto chvíli se loučím, ahoj!
Asociálky


Asociální chování
Význam: závažnější odchylky chování od sociálních, etických a pedagogických norem, které však ještě nemají ráz trestné činnosti.


Áďa: Ještě to není trestný, já nejsem pravý gangster :(

Áňa: Tak můžeš o sobě jenom říkat, že jsi asociál, ale že to ještě není trestný :DD

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář! A&A